Silver Corner Hongarije

Silver Corner Hongarije
Welkom op de Hungaroring!


Beleef de Formule 1 Grand Prix van Hongarije vanaf de Silver Corner in de laatste bocht van de Hungaroring.

 • Tickets op Silver 3
 • Goodiebox met toffe items
 • Limited Edition Motorsport-cap

 • Vanaf deze genummerde tribune heb je zicht op een videoscherm zodat je geen moment van de spannende race mist

  BOEK DIRECT
   

  Silver 3
  Locatie van de tribune


  De tribune die is inbegrepen in dit pakket is tribune Silver 3. Deze tribune bevindt zich in de veertiende en laatste bocht van de Hungaroring. Plattegrond

  Omdat we voor dit pakket stoelen aan de linkerzijde van de tribune hebben geselecteerd heb je ook een uitstekend zicht op het rechte stuk van de start/finish.

  De tribune heeft genummerde stoelen zodat jouw plek ook écht jouw plek is. Daarnaast wordt er een groot videoscherm voor de tribune geplaatst zodat je geen moment van de race hoeft te missen!

   

  Goodiebox
  Silver Corner Hongarije


  Jouw bezoek aan de Grand Prix van Hongarije is niet compleet zonder een toffe goodiebox. Naast je toegangsticket voor het race-weekend ontvang jij de volgende extra's:


  • Keycord en tickethouder
  • Limited Edition Motorsport-cap
  • Grand Prix Hongarije programmaboekje
  • Zes maanden Motorsport.com Prime abonnement
  • F1 Racing Magazine

   
   
   

  Veelgestelde vragen


  Wanneer is de Grand Prix van Hongarije 2019?
  De Grand Prix van Hongarije wordt gereden op zondag 4 augustus 2019.


  Op welke dagen is mijn Silver Corner ticket geldig?
  Je weekendkaart op de Silver Corner is geldig van donderdag (pitlane walk) tot en met zondag.


  Hoeveel tickets kan ik per order bestellen?
  Je kunt maximaal 20 tickets per order bestellen. Wil je de Silver Corner reserveren voor een groep vanaf 21 personen? Geen probleem, je kunt contact met ons opnemen zodat wij je bestelling in orde kunnen maken.


  Beschikt de tribune over genummerde zitplaatsen?
  Ja, de tribune heeft genummerde zitplaatsen, zodat je verzekerd bent van een eigen plek op de tribune. Stoelnummers kunnen niet zelf worden gekozen.


  Kan ik met meerdere personen naast elkaar zitten?
  Ja, dat is mogelijk. Alle tickets in één order plaatsen wij altijd naast elkaar. Wil je de Silver Corner Hongarije boeken met een groep groter dan 20 personen? Stuur ons dan een e-mail of bel met één van onze collega's via 050 541 2436. Houd er rekening mee dat we verschillende orders niet naast elkaar kunnen plaatsen. Zorg er dus voor dat je al je tickets in één bestelling plaatst.


  Wat zit er in mijn goodiebox?
  Je ontvangt van ons een goodiebox met daarin, een keycord en tickethouder, een Limited Edition-cap, een programmaboekje, een F1Racing magazine en zes maanden gratis Motorsport.com prime.


  Wanneer worden mijn tickets verzonden?
  Jouw bestelling wordt uiterlijk twee weken vóór de Grand Prix van Hongarije 2019 verstuurd naar het opgegeven afleveradres. Wil jij je afleveradres tussentijds wijzigen? Stuur dan een e-mail onder vermelding van je ordernummer of bel met één van onze collega's via 050 541 2436 zodat we het afleveradres kunnen wijzigen.


  Zijn er speciale tarieven voor kinderen?
  Voor de Silver Corner Hongarije is er geen speciaal kindertarief beschikbaar


  Is de Silver Corner geschikt voor mindervaliden?
  De tribune in dit pakket is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden. Wel heeft de Hungaroring een rolstoelplatform waar een beperkt aantal kaarten voor beschikbaar zijn. Wil jij kaarten bestellen voor het rolstoelplatform? Neem dan contact met ons op via een e-mail of bel met één van onze collega's via 050 541 2436 zodat wij de beschikbaarheid voor je zullen opvragen.


  De algemene voorwaarden